Wonen

Uw thuisbasis goed geregeld

Uw huis is uw basis. Die wilt u goed beschermen. Natuurlijk tegen brand en diefstal. Maar ook tegen waterschade of blikseminslag. U kunt verschillende woonverzekeringen afsluiten. Een woonhuis- of opstalverzekering verzekert uw woning en is vaak vereist voor het krijgen van een hypotheek. En een inboedelverzekering is noodzakelijk als u uw eigendommen wilt verzekeren.

De waarde van uw huis en van uw persoonlijke bezittingen stijgt ieder jaar. Dat heeft gevolgen voor het verzekerde bedrag van uw woonhuisverzekeringen. Daarom is het belangrijk dat u regelmatig even nagaat of de verzekerde bedragen de lading nog wel dekken. Vraag ons voor uw woonverzekering om advies dan bent u verzekerd van uw woongenot.

Advies

Als u arbeidsongeschikt of werkloos wordt daalt uw inkomen, maar moet u nog steeds uw huur of hypotheek betalen. Met een woonlastenverzekering zorgt u ervoor dat bij werkloosheid of arbeidsongeschiktheid uw woonlasten niet extra zwaar gaan drukken.

Tip!

Plaats rookmelders in uw huis. Zo wordt u zelf op tijd gewaarschuwd en kunt u tijdig vluchten of ervoor zorgen dat uw woning niet volledig uitbrandt.

Aanvullende verzekeringen

Met uw opstal- of inboedelverzekering is niet automatisch alle schade aan uw huis of aan de spullen in uw woning (toereikend) verzekerd.

Kostbare spullen zoals kunst of Hifiapparatuur zijn veelal tot een bepaald maximum verzekerd. Ook verlies of schade onderweg vallen buiten de polis. Zorg er daarom voor dat u voor muziekinstrumenten, kunstwerken, sieraden en andere waardevolle spullen een kostbaarhedenverzekering afsluit. Of kan er bij sommige verzekeraars een buitenhuisdekking worden afgesloten.

Let wel op dat hier extra premie voor moet worden betaald. Tevens zit er vaak een eigen risico op en een maximale vergoeding. Verder wordt glasschade niet altijd door uw opstalverzekering gedekt. U kunt daarvoor dan een aparte glasverzekering afsluiten.

Direct je premie berekenen?

Neem Contact Op

Wij helpen u graag met al uw verzekeringsvragen. Vul het formulier in en wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

E-mail

info@dendekker-verzekeringen.nl

Telefoon

0416 - 27 22 21

Adres

Den Dekker Verzekeringen
van der Duinstraat 21
5161 BL Sprang-Capelle

Neem Contact Op