Rechtsbijstand

U staat in uw recht

Conflicten zijn soms onvermijdelijk. Denkt u bijvoorbeeld aan een arbeidsconflict, het claimen van smartengeld na een aanrijding of ruzie met uw buren over het plaatsen van een aanbouw of schuur. Ook al probeert u dit soort zaken eerst zelf op te lossen, soms kunt u niet anders dan juridische hulp inschakelen. De kosten voor advocaten lopen echter snel op. Een rechtsbijstandverzekering biedt hier uitkomst.

U kunt kiezen voor een rechtsbijstandverzekering met een uitgebreide of minder uitgebreide dekking. Naast alleen algemene rechtsbijstand en juridische bijstand in het verkeer kunt u bijvoorbeeld ook rechtsbijstand voor huiseigenaren in de polis laten opnemen. Een uitgebreidere verzekering kan daarnaast ook dekking bij arbeidsconflicten en fiscaaljuridische conflicten bieden.

Advies

De financiële gevolgen van een letselschade kunnen enorm zijn. Sluit daarom altijd een aansprakelijkheidsverzekering af. Die kost u maar een paar tientjes per jaar. U kunt hier voor contact opnemen met ons.

Tip!

Een rechtsbijstandverzekering valt vaak binnen een pakketverzekering. U kunt de verzekering dan tegen een extra aantrekkelijk tarief afsluiten.

Direct je premie berekenen?

Neem Contact Op

Wij helpen u graag met al uw verzekeringsvragen. Vul het formulier in en wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

E-mail

info@dendekker-verzekeringen.nl

Telefoon

0416 - 27 22 21

Adres

Den Dekker Verzekeringen
van der Duinstraat 21
5161 BL Sprang-Capelle

Neem Contact Op