Recreatie

Doorlopende reisverzekering

Nooit meer uw reisverzekering vergeten! Dat kan met een doorlopende reisverzekering. Als u vaker dan één keer per jaar op vakantie gaat of gewoon een weekendje weg, loont het de moeite een doorlopende reisverzekering te overwegen. Eén keer afsluiten en u loopt nooit meer het risico dat u onverzekerd op reis gaat. Diefstal of een ongeval op reis, het is vervelend genoeg, maar u heeft in ieder geval geen extra financiële domper op uw vakantie.

Een doorlopende reisverzekering kan bovendien een stuk goedkoper zijn dan de losse verzekeringen die u steeds (op de valreep?) moet afsluiten.

Tip!

Zorg dat u het ALARMNUMMER van uw verzekeraar bij u heeft, u bent verplicht om deze te bellen bij eventuele calamiteiten. Doet u dat niet dan kan u geen aanspraak maken op een uitkering.

Doorlopende annuleringsverzekering

Met de Doorlopende Annuleringsverzekering zijn de annuleringskosten van iedere geboekte reis het hele jaar door verzekerd. Bijvoorbeeld door het verlies van uw baan, ziekte of een overlijden van een familielid in de 1e, 2e of 3e graad.Ook voor weekendjes weg in Nederland, Het verzekerd bedrag per persoon bedraagt 1500 euro per persoon, Uiteraard is het mogelijk om dit bedrag verhogen naar maximaal 3000 euro per persoon per reis.

Waarom een doorlopende annuleringsverzekering?

De jaarpremie is een stuk lager dan de gemiddelde premie van 5,5% die u betaalt bij een eenmalige annuleringsverzekering.

Stel dat u een geboekte reis maakt van 2000 euro voor het gezin, dan betaalt u voor een losse annuleringsverzekering eenmalig 110 euro exclusief kosten.

Bij een doorlopende annulering betaalt u maximaal 80 euro per jaar afhankelijk van de gekozen dekking.

Caravanverzekering

Uw caravan is er voor uw plezier. U wilt er zorgeloos van genieten en daarom is het belangrijk om goed verzekerd te zijn. Met een Caravanverzekering regelt u dat op maat.

Schade door aanrijding, brand/diefstal en storm kunt u naar keuze apart of in combinatie verzekeren. Wilt u al deze dekkingen, dan kiest u voor All Risk.

Ook zijn er aparte uitbreidingen voor hagelschade, inboedel, voortent/luifel en rechtsbijstand. In alle gevallen zijn Wettelijke Aansprakelijkheid en hulpverlening in Nederland en Europa standaard meeverzekerd.

De hulp wordt verleend via de alarmcentrale van de verzekeraar.

Wat wordt er uitgekeerd?

U bent WA verzekerd tot een maximum van € 500.000,- per gebeurtenis. Bij de All Risk dekking geldt een eigen risico vanaf € 50,- per gebeurtenis. Kiest u voor een extra eigen risico, dan krijgt u korting op de premie.

Uw nieuwe caravan is 5 jaar lang tegen nieuwwaarde verzekerd. Deze termijn kunt u uitbreiden tot 10 jaar. Daarna wordt de afschrijvingsregeling toegepast. Wanneer een stacaravan door een gedekte gebeurtenis verloren is gegaan, dekt All Risk ook de kosten van het herplaatsen van een caravan op de oorspronkelijke plek en het opnieuw aansluiten van gas, water, elektriciteit, telefoon, centrale antennesysteem en riolering.

Bootverzekering

Nederland en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Steeds meer mensen kopen een eigen boot om er in de weekenden en vakanties lekker op uit te gaan. Maar hoe verzekert u uw boot nu goed?

Heeft u een klein vaartuig dan zou u kunnen volstaan met een basisverzekering die u kunt aanvullen met een ongevallen opvarendenverzekering. Heeft u een grotere boot? Dan is een cascoverzekering tegen bijvoorbeeld brand, ontploffing, blikseminslag en diefstal raadzaam. Wilt u ook uw buitenboordmotor, volgboot of trailer meeverzekeren dan bent u wellicht beter af met een uitgebreide verzekering. Een WA-verzekering is een must voor alle bestuurders van vaartuigen.

Als uw boot langer is dan 10 meter en u ook buiten Nederland vaart, moet u vaak bijverzekeren.

Tip!

Net als bij schadevrij autorijden, wordt schadevrij varen door veel verzekeraars beloond. De no-claim korting op uw verzekering kan maar liefst oplopen tot 40%.

Advies

Als u op een gehuurde boot vaart, is het verstandig om een vaarverzekering af te sluiten. U bent dan verzekerd tegen schade aan de boot, tegen ongevallen en tegen schade aan of diefstal van uw reisbagage.

Direct je premie berekenen?

Neem Contact Op

Wij helpen u graag met al uw verzekeringsvragen. Vul het formulier in en wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

E-mail

info@dendekker-verzekeringen.nl

Telefoon

0416 - 27 22 21

Adres

Den Dekker Verzekeringen
van der Duinstraat 21
5161 BL Sprang-Capelle

Neem Contact Op