web analytics

Rechtsbijstand

U staat in uw recht

Conflicten zijn soms onvermijdelijk. Denkt u bijvoorbeeld aan een arbeidsconflict, het claimen van smartengeld na een aanrijding of ruzie met uw buren over het plaatsen van een aanbouw of schuur. Ook al probeert u dit soort zaken eerst zelf op te lossen, soms kunt u niet anders dan juridische hulp inschakelen. De kosten voor advocaten lopen echter snel op. Een rechtsbijstandverzekering biedt hier uitkomst.

U kunt kiezen voor een rechtsbijstandverzekering met een uitgebreide of minder uitgebreide dekking. Naast alleen algemene rechtsbijstand en juridische bijstand in het verkeer kunt u bijvoorbeeld ook rechtsbijstand voor huiseigenaren in de polis laten opnemen. Een uitgebreidere verzekering kan daarnaast ook dekking bij arbeidsconflicten en fiscaaljuridische conflicten bieden.

Advies: De financiële gevolgen van een letselschade kunnen enorm zijn. Sluit daarom altijd een aansprakelijkheidsverzekering af. Die kost u maar een paar tientjes per jaar. U kunt hier voor contact opnemen met ons.

Tip! Een rechtsbijstandverzekering valt vaak binnen een pakketverzekering. U kunt de verzekering dan tegen een extra aantrekkelijk tarief afsluiten.

Reacties zijn uitgeschakeld.